Pilvipoutaisessa Kaurialassa kirmattiin kesän toiset Viikkokisat. Mukavan lämmin keli oli vetänyt paikalle 120 urheilijaa kymmenestä eri seurasta. Tarmon omia urheilijoita kilpailuissa nähtiin noin sata.
Tarmon yleisurheilu sijoittui Lempäälän Vattenfall-osakilpailussa kolmanneksi. Tampereen Pyrintö paukutti valtakunnan toiseksi kovimmat pisteet 16050, ja järjestäjäseura Lempäälän Kisa hienot pisteet 13889. Tarmon pistesaalis oli eilisen kilpailussa 13226, joka on aikalailla samalla tasolla kuin viime vuosina.
Oheisesta linkistä näet joukkueen. Tsekkaa lajisi ja yhteiskuljetuksen lähtöaika!
Tarmon yu-jaosto myy lippuja Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin "Syntipukki" - näytökseen. Ohjaus on Mikko Kivisen, hän myös mukana näyttelijänä. Esitys torstaina 30.7 klo 18.00. Lue lisää oheisesta esitteestä!