Yhteiskuljetus lähtee Matin Saunalta klo 16.00, mikäli et ole tulossa paikalle yhteiskuljetuksella, ilmoita siitä Ville mahdollisimman pian.
Tarmolaiset nappasivat Urjalasta kaksi mitalia, sekä tukun omia ennätyksiä. P14-sarjan Viljami Ahola otteli hyvän sarjan ja uusi viime vuoden pm-kultansa. T10- sarjan Aino Ojaniemi puolestaan nappasi 3-ottelun hopeamitalin. Kilpailuiden laajuudesta kertoo muun muassa T9-sarjan huikea osallistujamäärä, 65 tyttöä! Ohessa Tarmolaisten kootut sijoitukset eri sarjoista.
Pilvipoutaisessa Kaurialassa kirmattiin kesän toiset Viikkokisat. Mukavan lämmin keli oli vetänyt paikalle 120 urheilijaa kymmenestä eri seurasta. Tarmon omia urheilijoita kilpailuissa nähtiin noin sata.
Tarmon yleisurheilu sijoittui Lempäälän Vattenfall-osakilpailussa kolmanneksi. Tampereen Pyrintö paukutti valtakunnan toiseksi kovimmat pisteet 16050, ja järjestäjäseura Lempäälän Kisa hienot pisteet 13889. Tarmon pistesaalis oli eilisen kilpailussa 13226, joka on aikalailla samalla tasolla kuin viime vuosina.
Oheisesta linkistä näet joukkueen. Tsekkaa lajisi ja yhteiskuljetuksen lähtöaika!