Tarmon alustava joukkue Vattenfall-seuracupin ensimmäiseen osakilpailuun on nyt nimetty.
Tarmolaiset ovat tehtailleet ennätyksiä reilusti Suomen suurimmassa nuorisoyleisurheilutapahtumassa YAG:ssa. Espoossa pidettävä kilpailu veti tänä vuonna Leppävaaraan yli 1500 9-17-vuotiaista nuorta urheilijaa!
Tarmon kesän 2016 ensimmäiset Viikkokisat kilpaillaan 14.6 klo 17.00 alkaen Kaurialan Stadionilla.
Tarjolla muutama peruutuspaikka Kaurialan liikuntaleikkikouluun maanantain 18.00-19.00 ryhmään 5-6-vuotiaille!
Valmennustiimi on nimennyt kilpailevan joukkueen kesän ekaan isompaan seuraotteluun. Joukkueenjäseniä tiedotetaan myös sähköpostitse.
Tarmon yleisurheilukouluja järjestetään tänä kesänä seitsemällä eri kentällä. Tsekkaa tarkemmat tiedot alta.