Pullerihalli täyttyi eilen Tarmon nuoremman kaliiperin kisailijoista, ja monelle seurakisa oli ensimmäinen kilpailukokemus. Onnistumisia, ennätyksiä, ja sopivaa jännitystä. Niistä on hyvät Seurakisat tehty!
Villen terveiset Euroopan yleisurheiluliiton (EA) nuorisokonferenssista Saksasta viime viikonlopulta.
Tarmon perinteinen talvileiri leireillään Vierumäellä jouluisissa tunnelmissa 11-13.12. Leirille otetaan mukaan 24 2006-2001-syntynyttä urheilijanalkua ilmoittaumisjärjestyksessä.
Talvikauden 2015-2016 yleisurheilukoulut starttaavat 5.10 Kaurialan kentällä. Marraskuulla siirrytään Pullerihalliin. Lisäksi osalla ryhmistä harjoituksia koulujen liikuntasaleissa.
Äijätreeni ja KKI-sporttiryhmä joudutaan peruuttamaan tältä syksyltä. Ryhmien ilmoittautuminen aukeaa uudestaan marraskuussa kevätkautta varten.
Tarmo jätti Kiskon tämän vuoden seuraottelussa jalkoihinsa pistein 332-154. Lajivoitot kirjattiin Tarmolle tämän vuoden ottelussa 26-4.