Lahdessa juostaan sarjoissa 11-15 pika-aitaviestit sunnuntaina 7.2. Viestijoukkueet lyödään lukkoon 11-13-sarjojen osalta pe 29.1, 15-tyttöjen osalta ensi viikon alulla. Alla viesteihin nimetyt urheilijat.
Tarmolaisten kisakausi on avattu laajalla rintamalla, ja vuodenaikaan hienoja tuloksiakin on nähty. Kiviharju ja Forss ovat juosseet itsensä jo Tampereella pidettäviin aikuisten SM-karkeloihin! Nuoremmissa ikäluokissa on nähty myös seuraennätyksiä!
Uudet jäsenmaksut luettavissa "Liity jäseneksi!"-linkistä.
Pullerihalli täyttyi eilen Tarmon nuoremman kaliiperin kisailijoista, ja monelle seurakisa oli ensimmäinen kilpailukokemus. Onnistumisia, ennätyksiä, ja sopivaa jännitystä. Niistä on hyvät Seurakisat tehty!
Villen terveiset Euroopan yleisurheiluliiton (EA) nuorisokonferenssista Saksasta viime viikonlopulta.