Sunnuntaina juostussa Pikajuoksucupissa nähtiin yhtenäinen, lähes 30 urheilijan muodostama Tarmolaisvyöry. Joukkoa johti tasan seitsemän sekunnin repäisyllään A.Seppänen, jonka juoksu alkaa sulaa kun SM-hallit lähestyvät. "Jos tänä vuonna kunto ajoittuisi SM-halleihin, viime vuonna oltiin hieman liian aikaisin kovassa tuloskunnossa", totesi Seppänen Lahdessa. Ohessa tuloskatsaus PB-tulosten osalta
Lahdessa juostaan sarjoissa 11-15 pika-aitaviestit sunnuntaina 7.2. Viestijoukkueet lyödään lukkoon 11-13-sarjojen osalta pe 29.1, 15-tyttöjen osalta ensi viikon alulla. Alla viesteihin nimetyt urheilijat.
Tarmolaisten kisakausi on avattu laajalla rintamalla, ja vuodenaikaan hienoja tuloksiakin on nähty. Kiviharju ja Forss ovat juosseet itsensä jo Tampereella pidettäviin aikuisten SM-karkeloihin! Nuoremmissa ikäluokissa on nähty myös seuraennätyksiä!
Uudet jäsenmaksut luettavissa "Liity jäseneksi!"-linkistä.