Hämsyn pm-ottelut kilpaillaan ikäluokittain Akaan Toijalassa ja Viialassa 5-6.7. Alla ilmoittautumisohjeita kisoihin, ilmoittautuminen 3.7 mennessä. valmennusryhmille edustusvelvollinen tapahtuma. Seura maksaa osallistumisen.
Tarmo nousi tänään valtakunnallisesti sijalle 15. Vattenfall-seuracupissa. Lempäälässä nähtiin monia hienoja onnistumisia, ja oheen on koottu Tarmolaismitalistit tapahtumasta! Pisteitä kertyi 12948.
Tarmo järjesti kesän ensimmäisen Silja Line-seurakisan maanantaina 20.6. Kaikilla ikäluokilla oli lajiohjelmassa pikajuoksu ja pituushyppy. Pituushyppy suoritettiin uudella menetelmällä, jossa vyöhykkeiden avulla saatiin ELMO-hengessä enemmän lajisuorituksia kaikille urheilijoille. Pituuden tulokset ilmoitettu siis saavutetuissa vyöhykkeissä. Tällainen muutos mahdollistaa hyvin suuremman liikuntamäärän myös kilpailutilanteessa. Seurakisaan osallistui peräti 96 Tarmolaista.
Tarmon alustava joukkue Vattenfall-seuracupin ensimmäiseen osakilpailuun on nyt nimetty.
Tarmolaiset ovat tehtailleet ennätyksiä reilusti Suomen suurimmassa nuorisoyleisurheilutapahtumassa YAG:ssa. Espoossa pidettävä kilpailu veti tänä vuonna Leppävaaraan yli 1500 9-17-vuotiaista nuorta urheilijaa!
Tarmon kesän 2016 ensimmäiset Viikkokisat kilpaillaan 14.6 klo 17.00 alkaen Kaurialan Stadionilla.
Tarjolla muutama peruutuspaikka Kaurialan liikuntaleikkikouluun maanantain 18.00-19.00 ryhmään 5-6-vuotiaille!
Valmennustiimi on nimennyt kilpailevan joukkueen kesän ekaan isompaan seuraotteluun. Joukkueenjäseniä tiedotetaan myös sähköpostitse.