Kalevan Kisojen ilmoittautumisaika on päättynyt, ja osanottajalistoilta löytyy mukavasti 5 Hämeenlinnan Tarmon urheilijaa. Ohessa urheiljat ja kauden parhaat noteeraukset.
Tarmolaiset olivat viikonloppuna vahvasti edustettuina naapuriseuranmme järjestämässä Janakkala Gamesissa, ohessa Tarmolaismitalistit ja muutama kuva kisapaikalta (kuvat: Olli Aalto)
Moniotteluiden piirinmestaruuksista kamppaillaan Toijalassa ja Viialassa 5-6.7. Tarmolaisia kuninkuuslajin pm-kisoissa nähdään tositoimissa 26.
14-15-vuotiaiden SM-kisat järjestetään Kaurialassa 19-21.8
Hämsyn pm-ottelut kilpaillaan ikäluokittain Akaan Toijalassa ja Viialassa 5-6.7. Alla ilmoittautumisohjeita kisoihin, ilmoittautuminen 3.7 mennessä. valmennusryhmille edustusvelvollinen tapahtuma. Seura maksaa osallistumisen.
Tarmo nousi tänään valtakunnallisesti sijalle 15. Vattenfall-seuracupissa. Lempäälässä nähtiin monia hienoja onnistumisia, ja oheen on koottu Tarmolaismitalistit tapahtumasta! Pisteitä kertyi 12948.
Tarmo järjesti kesän ensimmäisen Silja Line-seurakisan maanantaina 20.6. Kaikilla ikäluokilla oli lajiohjelmassa pikajuoksu ja pituushyppy. Pituushyppy suoritettiin uudella menetelmällä, jossa vyöhykkeiden avulla saatiin ELMO-hengessä enemmän lajisuorituksia kaikille urheilijoille. Pituuden tulokset ilmoitettu siis saavutetuissa vyöhykkeissä. Tällainen muutos mahdollistaa hyvin suuremman liikuntamäärän myös kilpailutilanteessa. Seurakisaan osallistui peräti 96 Tarmolaista.
Tarmon alustava joukkue Vattenfall-seuracupin ensimmäiseen osakilpailuun on nyt nimetty.