Ohessa alustavat viestijoukkueet Hippohalleihin 14.1.2017. Mikäli nuorenne on nimetty joukkueeseen, eikä hän ole käytettävissä, ilmoitathan siitä Latelle (045-1641344) mahdollisimman pikaisesti! (mielellään 30.12 mennessä).
Ohessa Tarmon joukkue halliseuraotteluun. Ilmoita 10.12 mennessä Villelle (vepsaville@gmail.com), mikäli juniorinne ei pääse osallistumaan ko. tapahtumaan. Tapahtuma on edustusvelvollinen kaikille Tarmon valmennusryhmätoiminnassa oleville.
Otaniemessä pidetyissä perinteisissä Itsenäisyyspäivän kisoissa nähtiin roppakaupalla uusia ennätyksiä, ja yksi uusi seuraennätyskin kun Aino Aalto pomppi T11-korkeudessa 139. Hyvä Tarmolaismeininki siis Itsenäisyyspäivän kunniaksi, kaikille urheilijoille mukaantuomisina Hämeenlinnaan oma ennätys!
Tarmon ja Janan yhteinen hallikisasarja jatkuu Turengin Liikuntahallilla lauantaina 3.12. Ohessa lisätietoja kisasta
Talven ensimmäinen Hallikisa Pullerilla on saatu kilpailtua, ja junioreiden paljous pääsi jopa yllättämään! Kisassa oli mukana yhteensä 110 alle 15-vuotiasta urheilijanalkua, ja meininki juoksusuoralla tiiviin jännittävää. Ohessa muutama kuva sekä kilpailun tulokset.
Kausi 2016 oli jälleen aktiivinen urheiluvuosi Tarmon yleisurheilujaoston osalta. Ohessa palkitut urheilijat, sekä pientä yhteenvetoa seuran nuorisopäällikön kynästä.
Tarmo juhlistaa vuoden 2016 menestyjiään perinteisessä palkitsemistilaisuudessa torstaina 17.11 klo 18.00 alkaen Hämeen Suojan juhlasalissa.
Kauden 2016-2017 ensimmäiset seurakisat kisaillaan Pullerihallin juoksusuoralla maanantaina 21.11 klo 17.00 alkaen. Tämän talven aikana Tarmo ja Jana yhdistävät voimansa hallikisasarjan myötä!
Vahvan paluun Tarmon valmennustiimiin tehnyt Irina Kulkova alkaa pitää lauantaisin aitaklinikoita, ohessa lisätietoa aiheesta.