Seurakisan toinen osakilpailu kamppaillaan Nokialla 9.8 klo 18.00 alkaen. Kisaan on alustavasti nimetty e-rit-täin kovatasoinen joukkue. Nyt kaikki tappelemaan finaalipaikasta ja pääsystä Ruotsi-otteluun kannustamaan Suomi voittoon!
Pm-kisat alkavat klo 18 Kaurialassa, toimitsijat paikalle viimeistään klo 17!
Tarmon Pinja Karhunen heitti Urjalan Varstakisoissa kiekonheiton voittoon uudella ennätyksellään 45,12. Ennätyksellään Pinja sijoittuu aikuisten vuositilastossa sijalle 15, ja omassa sarjassaan (N19) sijalle 4.
Kaurialan kentällä 3.8.
Kalevan Kisojen ilmoittautumisaika on päättynyt, ja osanottajalistoilta löytyy mukavasti 5 Hämeenlinnan Tarmon urheilijaa. Ohessa urheiljat ja kauden parhaat noteeraukset.
Tarmolaiset olivat viikonloppuna vahvasti edustettuina naapuriseuranmme järjestämässä Janakkala Gamesissa, ohessa Tarmolaismitalistit ja muutama kuva kisapaikalta (kuvat: Olli Aalto)
Moniotteluiden piirinmestaruuksista kamppaillaan Toijalassa ja Viialassa 5-6.7. Tarmolaisia kuninkuuslajin pm-kisoissa nähdään tositoimissa 26.
14-15-vuotiaiden SM-kisat järjestetään Kaurialassa 19-21.8