Tarmo juhlistaa vuoden 2016 menestyjiään perinteisessä palkitsemistilaisuudessa torstaina 17.11 klo 18.00 alkaen Hämeen Suojan juhlasalissa.
Kauden 2016-2017 ensimmäiset seurakisat kisaillaan Pullerihallin juoksusuoralla maanantaina 21.11 klo 17.00 alkaen. Tämän talven aikana Tarmo ja Jana yhdistävät voimansa hallikisasarjan myötä!
Vahvan paluun Tarmon valmennustiimiin tehnyt Irina Kulkova alkaa pitää lauantaisin aitaklinikoita, ohessa lisätietoa aiheesta.
Tarmon perinteinen Vierumäen leiri järjestetään ensi vuoden tammikuussa, 27-29.1. Ilmoittautuminen ja lisätiedot uutisen linkistä, tervetuloa sporttaamaan Vierumäelle! 25 ensimmäistä mahtuu mukaan!
Treenipaikka vaihtuu kahdella ryhmällä ensi viikon keskiviikkona Pullerihallilla. Ajankohta pysyy samana, klo 17.00-18.30.
Tarmon, Janan ja Seivästallin yhteinen seiväskoulu starttaa lauantaina 5.11 Turengin monitoimihallilla. Nyt on hieno tilaisuus päästä koko syksyn kestävään seiväskouluun. Seiväskoulussa ei seura-rajoja tunneta!
Tarmon yleisurheilukoulut ja liikuntaleikkikoulut lomailevat viikon 42. Treenit jatkuvat normaaliin tapaan viikolla 43! Valmennusryhmillä treenejä ryhmien omien ohjelmien mukaisesti.
Tarmon Yleisurheilujaoston talvitoiminta starttaa maanantaina 3.10. Otamme junioreita mukaan toimintaamme ympärivuotisesti!