Otaniemessä pidetyissä perinteisissä Itsenäisyyspäivän kisoissa nähtiin roppakaupalla uusia ennätyksiä, ja yksi uusi seuraennätyskin kun Aino Aalto pomppi T11-korkeudessa 139. Hyvä Tarmolaismeininki siis Itsenäisyyspäivän kunniaksi, kaikille urheilijoille mukaantuomisina Hämeenlinnaan oma ennätys!
Tarmon ja Janan yhteinen hallikisasarja jatkuu Turengin Liikuntahallilla lauantaina 3.12. Ohessa lisätietoja kisasta
Talven ensimmäinen Hallikisa Pullerilla on saatu kilpailtua, ja junioreiden paljous pääsi jopa yllättämään! Kisassa oli mukana yhteensä 110 alle 15-vuotiasta urheilijanalkua, ja meininki juoksusuoralla tiiviin jännittävää. Ohessa muutama kuva sekä kilpailun tulokset.
Kausi 2016 oli jälleen aktiivinen urheiluvuosi Tarmon yleisurheilujaoston osalta. Ohessa palkitut urheilijat, sekä pientä yhteenvetoa seuran nuorisopäällikön kynästä.
Tarmo juhlistaa vuoden 2016 menestyjiään perinteisessä palkitsemistilaisuudessa torstaina 17.11 klo 18.00 alkaen Hämeen Suojan juhlasalissa.
Kauden 2016-2017 ensimmäiset seurakisat kisaillaan Pullerihallin juoksusuoralla maanantaina 21.11 klo 17.00 alkaen. Tämän talven aikana Tarmo ja Jana yhdistävät voimansa hallikisasarjan myötä!
Vahvan paluun Tarmon valmennustiimiin tehnyt Irina Kulkova alkaa pitää lauantaisin aitaklinikoita, ohessa lisätietoa aiheesta.
Tarmon perinteinen Vierumäen leiri järjestetään ensi vuoden tammikuussa, 27-29.1. Ilmoittautuminen ja lisätiedot uutisen linkistä, tervetuloa sporttaamaan Vierumäelle! 25 ensimmäistä mahtuu mukaan!
Treenipaikka vaihtuu kahdella ryhmällä ensi viikon keskiviikkona Pullerihallilla. Ajankohta pysyy samana, klo 17.00-18.30.
Tarmon, Janan ja Seivästallin yhteinen seiväskoulu starttaa lauantaina 5.11 Turengin monitoimihallilla. Nyt on hieno tilaisuus päästä koko syksyn kestävään seiväskouluun. Seiväskoulussa ei seura-rajoja tunneta!