Talven kolmannet Tarmon ja Janan yhteiset seurakisat mittelöidään Turengin liikuntahallilla lauantaina 21.1 klo 12.00 alkaen.
Tarmo oli parinkymmenen urheilijan joukolla kilpailemassa Hippohallimestaruuksista Tampereen Pirkkahallissa tänään. Menestystäkin tuli ja täydelliset tulokset ovat luettavissa myöhemmin Tilastopajasta. Päivän kohokohdiksi voitaneen mainita E. Vuoren mainio meno P15 60 metrillä sekä T13 sarjan tyttöjen Ainon, Moonan, Anniinan ja Erikan väkevä seuraennätykseen johtanut meno pikaviestissä.
Hämeenlinnan Tarmo järjestää kevätkaudella vauhdikasta liikkaritoimintaa 3-6-vuotiaille lapsille. Liikkarit starttaavat viikolla 3. Ohessa lisätietoja toiminnasta.
Ohessa alustavat viestijoukkueet Hippohalleihin 14.1.2017. Mikäli nuorenne on nimetty joukkueeseen, eikä hän ole käytettävissä, ilmoitathan siitä Latelle (045-1641344) mahdollisimman pikaisesti! (mielellään 30.12 mennessä).
Ohessa Tarmon joukkue halliseuraotteluun. Ilmoita 10.12 mennessä Villelle (vepsaville@gmail.com), mikäli juniorinne ei pääse osallistumaan ko. tapahtumaan. Tapahtuma on edustusvelvollinen kaikille Tarmon valmennusryhmätoiminnassa oleville.
Otaniemessä pidetyissä perinteisissä Itsenäisyyspäivän kisoissa nähtiin roppakaupalla uusia ennätyksiä, ja yksi uusi seuraennätyskin kun Aino Aalto pomppi T11-korkeudessa 139. Hyvä Tarmolaismeininki siis Itsenäisyyspäivän kunniaksi, kaikille urheilijoille mukaantuomisina Hämeenlinnaan oma ennätys!