HIIHTOLOMA VKO 9 (26.2.2017)
Kiekonheiton hallimestaruudet ratkottiin tänään Porissa. Tarmolaisvärejä edustivat Pinja ja Pihla Karhunen N19 kilpailussa.
Uutta päällikköä odotellessa ota yhteyttä seuraaviin yhteystietoihin:
Tarmolaisille neljä mitalisijaa tuomisina eilen Tampereelta
Tuloksia Hyvinkäältä ja Tampereelta
Harjoitukset keskiviikon urheilukouluryhmien yhteistreeneissä
Talven neljännet seurakisat kilpailtiin eilen Säästöpankki-Areenalla. 600 metrin kilpailu juostiin ulkona kirpakassa pakkassäässä, tulokset oheisen linkin kautta.
Tarmolaisia nähtiin useammalla eri paikkakunnalla tositoimissa viikonlopun aikana. Valtteri käveli P13-sarjassa uuden seuraennätyksen Espoon Areenalla lukemiin 10.46,5. Noora kiihdytteli pika-aidat ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen alle 9 sekunnin.
Kauden 2016-2017 neljännet Seurakisat järjestetään Pullerihallilla torstaina 9.2 klo 18.30 alkaen. Kilpailuihin on mahdollista ilmoittautua sekä kilpailukalenterin kautta, että paikan päällä. Kisa toimii matalalla kynnyksellä, joten se sopii mainiosti vaikka ensimmäiseksi kilpailutapahtumaksi!