Tarmolaisille neljä mitalisijaa tuomisina eilen Tampereelta
Tuloksia Hyvinkäältä ja Tampereelta
Harjoitukset keskiviikon urheilukouluryhmien yhteistreeneissä
Talven neljännet seurakisat kilpailtiin eilen Säästöpankki-Areenalla. 600 metrin kilpailu juostiin ulkona kirpakassa pakkassäässä, tulokset oheisen linkin kautta.
Tarmolaisia nähtiin useammalla eri paikkakunnalla tositoimissa viikonlopun aikana. Valtteri käveli P13-sarjassa uuden seuraennätyksen Espoon Areenalla lukemiin 10.46,5. Noora kiihdytteli pika-aidat ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen alle 9 sekunnin.
Kauden 2016-2017 neljännet Seurakisat järjestetään Pullerihallilla torstaina 9.2 klo 18.30 alkaen. Kilpailuihin on mahdollista ilmoittautua sekä kilpailukalenterin kautta, että paikan päällä. Kisa toimii matalalla kynnyksellä, joten se sopii mainiosti vaikka ensimmäiseksi kilpailutapahtumaksi!
Talven kolmannet Tarmon ja Janan yhteiset seurakisat mittelöidään Turengin liikuntahallilla lauantaina 21.1 klo 12.00 alkaen.
Tarmo oli parinkymmenen urheilijan joukolla kilpailemassa Hippohallimestaruuksista Tampereen Pirkkahallissa tänään. Menestystäkin tuli ja täydelliset tulokset ovat luettavissa myöhemmin Tilastopajasta. Päivän kohokohdiksi voitaneen mainita E. Vuoren mainio meno P15 60 metrillä sekä T13 sarjan tyttöjen Ainon, Moonan, Anniinan ja Erikan väkevä seuraennätykseen johtanut meno pikaviestissä.