Tampereelle matkattiin lopulta 33 urheilijan voimin jahtaamaan omia ennätyksiä ja mahdollisia mitalisijoja. Seuraavassa koko joukkueen tulokset ihailtaviksi:
Ottelut kruunasivat Janan ja Tarmon hallikisasarjan eilen Pullerilla. Juoksusuoralla oli vilskettä, kun 84 urheilijaa mitteli toisiaan vastaan otteluiden palkintosijat mielessä.
Juoksukoulut starttaavat toukokuun alussa - varmista paikkasi nyt!
Janan ja Tarmon yhteisen hallikisasarjan viimeinen osakilpailu kilpaillaan ensi viikolla
Kiitos kaikille osallistuneille urheilijoille, valmentajille sekä kannustusjoukoille - meillä sujui loistavasti. Joukkue nappasi kuusi mitalia ja 21 finaalisijoitusta. Alla koko porukan tulokset kisaviikonlopulta: viisi uutta ja yksi sivuava seuraennätys. Todella hienoa tekemistä!
Kirsi-Marja Koskelan uusi s-posti: hameenlinnantarmo.kmk@gmail.com
10. - 12.3. kilpaillaan hallikauden suurimmassa tapahtumassa Tampereella. Oheisessa liitteessä ilmoitetut viestijoukkueet. Huom. P13 ja P15!!!