Eino Vuori kilpaili Lahdessa juosten ennätyksensä 10,81. Myös muut Tarmon juniorit tekivät hyviä tuloksia,ennätyksiäkin. Ohessa tulosraporttia.
Valitse yläpalkista " Toiminta kesä 2020" ja sitten vasemmasta reunasta löytyy ryhmät, ilmoittautumislinkit, hinnat ja treeniteemat.
JÄSENKAMPANJA (13.4.2020)
Seuran toimintaa tukeakseen voit liittyä seuran jäseneksi maksamalla jäsenmaksun 20 euroa. Maksu tilille FI61 5680 0040 2546 62. Ilmoita viestiosuudessa nimesi.
Toimenpiteet "Uuden koronaviruksen" kanssa käytävässä kamppailussa on nyt saatettu äärimmilleen ja odotamme vaihetta, jossa saamme kuulla ohjeista, jotka helpottavat liikunnan harrastajan asemaa.
Tarmolaiset esiintyivät runsaslukuisina ja ryhdikkäästi myös sunnuntaina Tampereen Junior Indoor Games 'eissä.
Tampere Junior Indoor Games jatkui lauantaina toista mielenkiintoista päivää.
Hämeenlinnan Tarmon Aino Aalto, Aino Ojaniemi ja Vilma Kerälä kilpailivat hienolla menestyksellä T-15 -sarjan SM-halliotteluissa Helsingissä. Kaikki kolme olivat 11 parhaan joukossa.
Aikuisurheilijoiden SM-kisoissa Tampereella Seppo Sovio, Sampo Kiviharju ja Anu Ojanen voittoihin.
Ennätysparannus vei Eino Vuoren M19-sarjan 60 metrin finaaliin, mutta ei voittoon. Sampo Kiviharju sen sijaan onnistui mestaruuden tavoittelussaan Tampereella.
Duplantis 'in tyyliin, sentti tai sadasosa kerrallaan. Eino Vuori paransi jälleen 60 m ennätystään. SM-hallikisojen alkuerässä Eino kellotti tuloksen 6.99. Paikka loppukilpailussa jäi 5 sadasosan päähän.