Jatkoryhmä (2010-2007)

Jatkoryhmän tiedustelut:hameenlinnantarmo.tsto@gmail.com

Jatkoryhmän tarkoituksena on tarjota vaihtoehto jo pidempään harrastaneille 2010-2007-syntyneille junioreille. Ryhmässä perusharjoittelu ja harjoitusmäärät pysyvät lähes samalla tasolla, mutta harjoitteluun tulee mukaan kilpailuvivahde sekä ympärivuotisuutta.

Yleisurheilu kuitenkin perustuu loppupeleissä sekuntin sadasosiin, sentteihin ja metreihin.  Niitä tässä uudessa innokkaassa ryhmässä lähdetään porukalla parantelemaan.

Ryhmän ohjaajina toimivat Tarmon omat kokeneet ohjaajat. Laji- ja fysiikkaharjoittelu perustuu Tarmokkaisiin Taitotaulukoihin ja seuran juniorivalmennuslinjaan.

Ryhmään otetaan mukaan maksimissaan 15 innokasta junioria. Ryhmässä harjoitellaan kilpailunomaisesti, joten sitoutuminen ryhmään on välttämätöntä. Ryhmään hakeutuvat ovat myös oikeutettuja edustamaan Tarmoa kaikissa isoimmissa kilpailuissa, sekä kesä- että talvikaudella. Laskutus ryhmässä tapahtuu neljän kuukauden välein, laskutusaika on 11 kuukautta vuodessa. Minimilaskutus on yksi vuosi.

Lisätietoja ryhmän toiminnasta antaa: hameenlinnantarmo.tsto@gmail.com

Ryhmän harjoitusajat syys-/talvikaudelle 2020-2021.

(Viikolla 43 siirrymme Pullerihallille).

Maanantaiklo 17.00-18.30 Kauriala/Pullerihalli
Tiistaiklo 18.15-19.45Kauriala/ Pullerihall/heittotreenii
Keskiviikkoklo 17.00-18.30Kauriala/Pullerihalli
Torstaiklo 17.00-18.30Kauriala/Pullerihalli