Toiminta syys-talvi 2020-2021

Tervetuloa mukaan seuramme syys-talvi 2020-2021 toimintaan!

Lasten, nuorten ja aikuisten  liikunnan ilmoittautuminen avataan heti kun Liikuntahallit ovat varmistaneet talven vuorot loppuun. Tiedot on luvattu viimeistään 15.8-> sen jälkeen mahd.pian!

Lisätietoja urheilutoiminnasta:

Kirsi-Marja Koskela

Puhelin  045-179 6870

Yleisurheilu on maailman harrastetuin yksilölaji. Suomalainen yleisurheilu on ollut selkeässä nosteessa 2010-luvulla, ja harrastajamäärät ovat nousussa valtakunnallisesti. Hämeenlinnan Tarmo tarjoaa laadukasta yleisurheilutoimintaa vauvasta vaariin ja pikkuveljestä isosiskoon.

Olemme Kanta-Hämeen vanhin ja menestynein yleisurheiluseura. Tähtiseura-laatuohjelma on jatkoa Sinettiseurajärjestelmälle, johon Tarmo sai oikeutuksen 2013.

Tutustu seuramme yleisurheilutoimintaan vasemmasta palkista, ja tule nauttimaan mukavasta harrastuksesta innostavien ohjaajien ja valmentajien opastamana!