Toiminta syksy-talvi 2018-2019

Tervetuloa mukaan seuramme syksy-talvi 2018-2019 toimintaan!

Lasten, nuorten ja aikuisten liikunnan ilmoittautuminen on avattu!

Lisätietoja urheilutoiminnasta: Urheilutoiminnan päällikkö Ari Markkanen p. 045 6084150 / hameenlinnantarmo.markkanen@gmail.com

Yleisurheilu on maailman harrastetuin yksilölaji. Suomalainen yleisurheilu on ollut selkeässä nosteessa 2010-luvulla, ja harrastajamäärät ovat nousussa valtakunnallisesti. Hämeenlinnan Tarmo tarjoaa laadukasta yleisurheilutoimintaa vauvasta vaariin ja pikkuveljestä isosiskoon.

Olemme Kanta-Hämeen vanhin ja menestynein yleisurheiluseura. Tähtiseura-laatuohjelma on jatkoa Sinettiseurajärjestelmälle, johon Tarmo sai oikeutuksen 2013.

Tutustu seuramme yleisurheilutoimintaan vasemmasta palkista, ja tule nauttimaan mukavasta harrastuksesta innostavien ohjaajien ja valmentajien opastamana!