Toiminta kesä 2020

Tervetuloa mukaan seuramme kesätoimintaan 2020!

Lasten, nuorten ja aikuisten liikunnan ilmoittautuminen avataan toukokuussa 8.5.2020.

Tutustu ryhmiin ja ilmoittaudu sivun vasemman laidan linkeistä.

Kesän 2020 pääohjaajana toimii Eemeli Tikkanen.

Suomen Urheiluliitto ohjeistus yleisurheiluharjoitusten pitoon on nähtävillä linkin "Yleisurheilukoulut" sivulla.

Lisätietoja urheilutoiminnasta:

Kirsi-Marja Koskela

Puhelin  045-179 6870

Yleisurheilu on maailman harrastetuin yksilölaji. Suomalainen yleisurheilu on ollut selkeässä nosteessa 2010-luvulla, ja harrastajamäärät ovat nousussa valtakunnallisesti. Hämeenlinnan Tarmo tarjoaa laadukasta yleisurheilutoimintaa vauvasta vaariin ja pikkuveljestä isosiskoon.

Olemme Kanta-Hämeen vanhin ja menestynein yleisurheiluseura ja tästä tunnustuksena Nuoren Suomen myöntämä Seurasinetti.

Tutustu seuramme yleisurheilutoimintaan vasemmasta palkista, ja tule nauttimaan mukavasta harrastuksesta innostavien ohjaajien ja valmentajien opastamana!