SM-kisa INFO!

 TIEDOTE SM-KISAKÄVIJÖILLE!

 

JOS OLET SAAVUTTANUT A-LUOKAN TULOKSEN ENNEN KESÄKAUDEN SM-KISOJA; NIIN SEURA MAKSAA OSALLISTUMISESI. JOS SAAVUTAT TULOKSEN KISOJEN JÄLKEEN; NIIN SEURA MAKSAA OSALLISTUMISESI SINULLE TAKAISIN KUITTIA VASTAAN

 

Tämä ilmoitus koskee 14 - 22-vuotiaita sekä yleisen sarjan urheilijoita.SIIS valmennusryhmäläiset tai yli 15-vuotiaat urheilijamaksun  maksaneet.

Muistathan ilmoittaa osallistumisestasi SM-kisoihin Kirsi-Marja Koskelalle puhelimitse (045-1796870) tai sähköpostitse ( hameenlinnantarmo.kmk@gmail.com ) viimeistään VIIKKOA ENNEN viimeistä ilmoittautumispäivää, jotta Tarmo saa hoidettua ilmoittautumismaksut. Ilmoita samalla moneen lajiin osallistut. ( Huomioithan myös sen, että kuluvan vuoden  urheilijamaksu on oltava hoidettuna.) Jos huomaat, että ajankohta meni ohitse, niin maksa osallistuminen itse AJOISSA ja ota kuitti talteen. 

Seura maksaa kesäkauden SM-kisojen ilmoittautumismaksuja- ei hallikauden!

VARSINAISEN ILMOITTAUTUMISEN TEET ITSE KILPAILUKALENTERIN KAUTTA! K-M ei tiedä kaikkien tuloksia, joten hänellä maksupuoli ja urheilijoilla varsinainen ilmoittautuminen.

 

HUOMIO! JOS ILMOITTAUTUMISESSA ON KÄYTÖSSÄ ILMOITTAUTUMISMAKSU SAMALLA!

JOS ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ ON VAHVISTETTAVA SE MAKSAMALLA ILM.MAKSU LOPUKSI NIIN TOIMI SEURAAVASTI:

1. ILMOITA VÄHINTÄÄN VIIKKOA ENNEN KIRSI-MARJALLE OSALLISTUMISESTASI.

2. ILMOITA SE/NE TULOKSET, JOILLA OLET OIKEUTETTU OSALLISTUMAAN KISAAN K-M:LLE, KOSKA HÄN EI TIEDÄ URHEILIJOIDEN YKSITTÄISIÄ TULOKSIA.

3. SEURA SIIS HOITAA ILMOITTAUTUMISEN + MAKSUN JOS HOIDAT EDELLÄ MAINITUT ASIAT KIRSI-MARJA TIETOON AJOISSA!!!

 

Lisätietoja maksuasioista SM-kisoihin tai urheilijamaksuun liittyen Kirsi-Marja Koskela.