SM-kisa INFO!

TIEDOTE SM-KISAKÄVIJÖILLE!

JOS OLET SAAVUTTANUT A-LUOKAN TULOKSEN ENNEN KESÄKAUDEN SM-KISOJA; NIIN SEURA MAKSAA OSALLISTUMISESI. JOS SAAVUTAT TULOKSEN KISOJEN JÄLKEEN; NIIN SEURA MAKSAA OSALLISTUMISESI SINULLE TAKAISIN KUITTIA VASTAAN

Tämä maksukäytäntö koskee seuraavia:

- valmennusryhmiin kuuluvia

- niitä valmennusryhmiin kuulumattomia,jotka ovat seuran jäseniä ( jäsenmaksu maksettu)

- 14-22v sarjaan kuuluvia sekä yleisen sarjan urheilijoita

Muistathan ilmoittaa osallistumisestasi SM-kisoihin Kirsi-Marja Koskelalle puhelimitse (045-1796870) tai sähköpostitse ( hameenlinnantarmo.kmk@gmail.com ) viimeistään VIISI PÄIVÄÄ ENNEN viimeistä ilmoittautumispäivää, jotta Tarmo saa hoidettua ilmoittautumismaksut. Ilmoita samalla moneen lajiin osallistut. ( Jos huomaat, että ajankohta meni ohitse, niin maksa osallistuminen itse AJOISSA ja ota kuitti talteen.

Seura maksaa kesäkauden SM-kisojen ilmoittautumismaksuja- ei hallikauden!

VARSINAISEN ILMOITTAUTUMISEN TEET ITSE KILPAILUKALENTERIN KAUTTA! K-M ei tiedä kaikkien tuloksia, joten hänellä maksupuoli ja urheilijoilla varsinainen ilmoittautuminen.

HUOMIO! JOS ILMOITTAUTUMISESSA ON KÄYTÖSSÄ ILMOITTAUTUMISMAKSU SAMALLA!

JOS ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ ON VAHVISTETTAVA SE MAKSAMALLA ILM.MAKSU LOPUKSI NIIN TOIMI SEURAAVASTI:

1. ILMOITA VÄHINTÄÄN VIISI PÄIVÄÄ ENNEN KIRSI-MARJALLE OSALLISTUMISESTASI.

2. ILMOITA SE/NE TULOKSET, JOILLA OLET OIKEUTETTU OSALLISTUMAAN KISAAN K-M:LLE, KOSKA HÄN EI TIEDÄ URHEILIJOIDEN YKSITTÄISIÄ TULOKSIA.

3. SEURA SIIS HOITAA ILMOITTAUTUMISEN + MAKSUN JOS HOIDAT EDELLÄ MAINITUT ASIAT KIRSI-MARJA TIETOON AJOISSA!!!

Lisätietoja maksuasioista SM-kisoihin tai urheilijamaksuun liittyen Kirsi-Marja Koskela.