Seuratoiminta

Missio

Hämeenlinnan Tarmon toiminnan tarkoituksena on tarjota Hämeenlinnan alueella tavoitteellisesti ohjattua laadukasta liikuntaa- niin kuntoliikuntaa kuin kilpaurheiluakin- kaikille ikäryhmille vauvasta vaariin.

Seuramme tavoitteena on nuoriso-, veteraani-, ja harrasteliikunnan jatkuva kehittäminen sekä olla oman alueensa johtava yleisurheiluseura ja nousta SUL:n seuraliigassa 20 parhaan yleisurheiluseuran joukkoon 2018 mennessä.

Toiminnan perusarvot

• Jokainen liikkuja ikään, kuntotasoon, sukupuoleen tai etniseen taustaan katsomatta on tervetullut seuran järjestämään toimintaan
  • Seuramme panostaa liikuntakasvatukseen, päihteettömään urheiluun sekä antidopingtyöhön.
  • Seurassa kunnioitetaan jokaisen yksilön tuomaa panosta. Urheilijat, valmentajat, ohjaajat, vanhemmat, seuratyöntekijät sekä seuratoimijat ovat osa Tarmolaista seuratyötä.