Ohjaus- ja valmennustoiminta

Tarmolaiset Ahvenistolla kesätreeneissä

Hämeenlinnan Tarmo tarjoaa joka vuosi noin kolmellekymmenelle ohjaajalle/ valmentajalle tuntitöitä. Ohjaustoiminta on koko urheilullisen menestyksen perusta, ja ohjaajia koulutetaan sekä seuran sisällä, että Suomen Urheiluliiton virallistamissa koulutuksissa. Seuran arvoissa ohjaustoiminta arvostetaan korkealle, ja se on jatkuvasti kehityksen kärjessä.

Hämeenlinna Tarmon ohjaajien ja valmentajien koulutustaso ryhmissä

4-11- vuotiaiden yleisurheilukoulut. SUL 1. taso, lasten yleisurheiluohjaajakurssi + seuran sisäiset koulutukset ja lajiklinikat

12-16-vuotiaiden yleisurheilukoulut, SUL 1. taso,nuorten yleisurheiluohjaajakurssi + seuran sisäiset koulutukset ja lajiklinikat

10-14-vuotiaiden juniorivalmennusryhmät, SUL 2.taso, nuorisovalmentajatutkinto + seuran sisäiset koulutukset ja lajiklinikat

15-19-vuotiaiden nuorisovalmennus, SUL 3. taso/ kansallinen 4. taso, valmentajatutkinto, seuran sisäisten koulutusten vetäminen ja lajiklinikat

AIkuisurheilijat, SUL 3. taso/ kansallinen 4. taso, valmentajatutkinto.Vahva valmennustausta.

Lisätietoja seuran ohjaustoiminnasta antaa Ari Markkanen: hameenlinnantarmo.markkanen@gmail.com tai puhelimitse 045-6084150.