KOULUMAJOITUS

Majoituspaikka avoinna pe 4.9. klo 18 alkaen.

Koulumajoitus on järjestetty Seminaarin koululle, Seminaarinkatu 2, 13130 Hämeenlinna. Majoitusmaksu on 20 euroa / henkilö / yö ja majoittujalla tulee olla oma patja ja petivaatteet. Majoitushintaan sisältyy aamupala.

Luokkahuoneet luovutetaan seuroille perjantaina 4.9 klo 18.00-21.00. Jos saavutte myöhemmin niin olkaa yhteydessä Kirsi-Marja Koskelaan 045-179 6870 tai 040-737 0588.

Luokkahuoneet tulee palauttaa samassa kunnossa kuin ne olivat luovutettaessa lauantaina 5.9 klo 10.00 mennessä.Luokkahuoneet tarkastetaan palautettaessa.

Majoitustilassa on oltava vähintään yksi aikuinen huoltaja/vastuuhenkilö.

Luokissa majoittuvien nimiluettelo ja vastuuhenkilön nimi tulee ilmoittaa 27.8 mennessä s-postiin: hameenlinnantarmo.kmk@gmail.com

Yöpyvät seurat ovat vastuussa omista tiloistaan ja mahdollisista vahingonkorvauksista. Jos luokissa jotain rikkoutuu, vastuuhenkilö ilmoittaa asiasta suoraan Kirsi-Marja Koskelalle.

Majoituksen hinta on 20€/henkilö ja se sisältää aamupalan.Koululla majoittuvat voivat myös tilata iltapalan ( katso "ruokailu"-kohdasta").

Koulu on "kengätön" eli ulkokengät otetaan jalasta eteisen jälkeen ja jätetään luokkia yhdistävään akvaariotilaan.

Majoituskoululla on myös järjestävän seuran ihmisiä neuvomassa ja opastamassa.

Majoitusvaraukset tehdään  viimeistään 27.8.mennessä s-postiin: hameenlinnantarmo.kmk@gmail.com

Majoitukset maksetaan 31.8 mennessä tilille

Hämeenlinnan Tarmo: FI55 5680 0020 3245 68