Piiriottelu HämSy-SatY-VarSy-EPU

Hämeenlinnan Tarmo järjestää piiriottelun HämSY-SatY-VarSyY-EPU Kaurialan kentällä 30.7.2019 kello 17.30

Lisätiedot: Kutsukilpailu, osallistuvat piirit ilmoittavat kilpailijat. Piirillä on oikeus ilmoittaa kaksi urheilijaa kuhunkin lajiin.. Urheilijalla on oikeus osallistua kahteen yksilölajiin ja viestiin. Ulkopuolisia kilpailijoita lajeihin ei oteta. Moukarikisa Liinalammen kentällä Janakkalassa.

Kilpailun tiedot: Linkki

HUOMIO!!!  Piiriottelun ruokailu tarjolla klo 17.00 - 21.30 sen varanneille!!!

PIIRIOTTELU - OHJEITA  30.7.2019 Hämeenlinnassa

Piiriotteluun osallistuvat piirit ovat: Häme, Varsinais-Suomi, Satakunta sekä Etelä-Pohjanmaa. Ottelu järjestetään Hämeenlinnassa Kaurialan Stadionilla                        ( Brahenkatu 4) klo 17.30 alkaen.

Hämeenlinnan Tarmo toivottaa piirien urheilijat ja muut edustajat tervetulleeksi piiriotteluun Hämeenlinnan Kaurialan stadionille!

Toivomme, että jokainen osallistuva piiri valitsisi etukäteen oman edustajansa tuomarineuvostoon. Tuomarineuvoston puheenjohtajan toimii Jarmo Hakanen ja jäseninä ovat piirien edustajat ja kilpailujohtaja.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenterin kautta yksilölajien osalta, viestijoukkueiden ilmoittautumiset Hämeenlinnan Tarmon sähköpostiin: hameenlinnantarmo.tsto@gmail.com .  Jokainen piiri voi ilmoittaa kaksi kilpailijaa yksilölajeihin.

Ruokailu

Kentällä järjestetään ruokailu. Ruokatilaukset on tehtävä etukäteen piireittäin (montako annosta) viimeistään torstaihin 25.7 mennessä sähköpostiosoitteeseen: hameenlinnantarmo.kmk@gmail.com  ( Kirsi-Marja Koskelan s-posti.)

Ruokana on jauhelihakeitto, leipä ja ruokajuoma. Annoksen hinta 8,00 euroa, järjestävä seura laskuttaa piirejä tilattujen annosten mukaan. Ruoka on tarjolla kentällä klo 17-20 välisenä aikana.

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee kuuluttamon viereisellä ylätasanteella. Kilpailujohtajana toimii Ari Markkanen (puh. 045-608 4150). Kanslia avautuu klo 15.30. Kisakansliasta joukkueenjohtajat saavat piirin kilpailunumerot ( pitkät matkat) sekä ruokaliput. Jos piirin kilpailija jossain lajissa muuttuu, niin vaihdosilmoitus tehdään kansliaan tai jos vaihdos on tiedossa jo aiemmin niin Tarmon s-postiin.

Paikoitus

Kaurialan kentän lähellä ei ole paljon parkkitilaa.  Kolme-neljä linja-autoa mahtuu kenttäalueelle ns. yläkentälle punaisen tiilirakennuksen lähelle.

Moukarinheitto

Moukarinheitto suoritetaan Liinalammen kentällä Turengissa.Välineiden punnitus on Liinalammen kentällä klo 16.30 alkaen. Moukarikisat alkavat klo 17.15, harjoitusheittoihin on mahdollisuus klo 16.30 alkaen. Joukkueiden toivotaan käyttävän omaa bussiaan siirtymiseen Liinalammen kentälle ( tai jonkin piirin bussia keskitetysti.) Moukarikisan palkinnot jaetaan Liinalammella heti kisan päätyttyä.

Kilpailusuoritukset

Kenttälajeissa on kuusi suoritusta.

Tulokset

Tarmo käyttää Tuloslista-ohjelmaa.

Lisätietoja

Lisätietoja kilpailusta Ari Markkanen   045-608 4150 hameenlinnantarmo.markkanen@gmail.com   tai