Hallikisoja keväälle 2020

KAIKKI ALLA LUETELLUT KISAT ON PERUTTU KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI!

Tarmon juniorit voivat käydä kilpailemassa omatoimisesti eri kilpailuissa, joita järjestetään ympäri suomen. Kilpaluihin ilmoittautuminen tehdään osoitteessa www.kilpailukalenteri.fi. Sivustolta voi etsiä sopivia kilpailuja, mikäli kilpailu ei ole avoin kaikille niin siitä kerrotaan kilpailun tiedoissa.

Alla olevaan dokumenttiin on kerätty talvikauden kisoja.

Kaikki rohkeasti kilpailemaan! Jos jokin asia kilpailemisessa askarruttaa, niin kysy neuvoa tai lisätietoa valmentajilta.

HALLIKISOJA KEVÄÄLLE 2020

22.2.2020 Turku TuUL kansallinen juniorihallikilpailu

6.-8.3.2020 Tampere TJIG

14.3.2020 Jyväskylä Avoimet Keski-Suomen juniorihallit

29.3.2020 Tampere Hallihuipentuma ( pm-halli )

5.4.2020 Helsinki Pohjola Junior GP

5.4.2020 Nastola Avoimet pm-hallit 9-15v

Kilpailuihin ilmoittautuminen tehdään Kilpailukalenterin kautta osoitteessa www.kilpailukalenteri.fi.

Viestijuoksuihin seura ilmoittaa joukkueet ja maksaa näihin ilmoittautumismaksun.

Myös 29.3. järjestettävään sisulisäikäisten Hallihuipentumaan seura maksaa ilmoittautumismaksut ( ilmoittautumiset hoidetaan itse, paitsi viesteihin seura ilmoittaa joukkueet ).

Tässä ohje ilmoittaumisen tekemiseen www.kilpailukalenteri.fi -palvelussa:

- kauden kilpailut esille ( HAKU )

- ( KILPAILUHAKU ) voi rajata hakua, esim. sarja, laji, piiri jne

- ( HAE ) ja tulevat kilpailut tulevat esille, kokonaisuudessaan tai halutulla rajauksella

- valitaan kiinnostava kilpailu ja kilpailun tiedot tulevat esiin

- tilitiedot, järjestä seura, lajimaksut ja muut ohjeet löytyvät kilpailun esittelysivulta.

- sinisellä merkitty lajit ja mahdollisesti aikataulu. Näitä voi ja kannattaa tutkia

- kun päätös osallistumiseen herää...valitse ( ILMOITTAUDU KILPAILUUN )

- valitse tiedot ( sukupuoli, ikäluokka (9,11,13...) ja seura ) ja lopuksi ( HAE )

- esille tulee valitut urheilijat seurasta. Valitse urheilija ( JATKA )

- valitse lajit, joihin osallistut ( JATKA )

- esittäytyy urheilijan parhaat tulokset ( JATKA )

- täydennetään ilmoittajan sähköpostiosoite

- ( HYVÄKSY ) ja olet ilmoittanut urheilijan kilpailuun

- tilitiedot, järjestävä seura, lajimaksut ja muut ohjeet löytyvät kilpailun esittelysivulta.

MUISTAKAA MAKSAA ILMOITTAUTUMISMAKSUT ENNEN KISOJA JA OTTAKAA VARMUUDEN VUOKSI TULOSTETTU KUITTI MUKAAN KILPAILUIHIN!

- osassa kilapailuja ilmoittautumismaksu on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä

- täytä vaaditut tiedot ja ( HYVÄKSY JA MAKSA ILMOITTAUTUMISMAKSU VERKKOPANKISSASI )