Idänpään yleisurheilukoulu 7-10-vuotiaat (2013-2016)


Kesällä 2023 tuomme Kaurialan ryhmien lisäksi liikunnan riemua jälleen myös toiselle puolelle kaupunkia, Idänpäähän, jossa uusittu kenttä tarjoaa loistavat puitteet monipuoliseen harjoitteluun. Lähiyleisurheilukoulu on tarkoitettu 7-10-vuotiaille lapsille. Omalle lähikentälle on helppo tulla ja harjoitukset sijoittuvat aamupäivään, jolloin vanhemmat ovat mahdollisesti töissä ja lapsille on tärkeää tarjota mielekästä tekemistä. Kesän aikana tutustutaan yleisurheilulajeihin ja opetellaan perustekniikoita, hikiliikuntaa unohtamatta. Yleisurheilun monipuolisuus tukee myös muiden lajien harrastamista. 

Ryhmää ohjaamassa Tarmon koulutetut ohjaajat. 

Ryhmä on tarkoitettu 7-10-vuotiaille (2013-2016 syntyneille) lapsille. 

Kesän treeniteemat tulevat näkyville tämän ryhmän alavalikkoon toukokuun aikana. 


ILMOITTAUTUMINEN

Tämän sivun alavalikosta, kohdasta "ilmoittautuminen".  Ei pelkästään maksamalla. HUOM. Ryhmät täyttyvät nopeasti! 

Huomaathan, että ilmoittautuminen on vastaanotettu, kun "lähetä"-palkin painamisen jälkeen näet tekstin "Kiitos ilmoittautumisesta Tarmon kesätoimintaan".  Eli järjestelmä ei tänä vuonna lähetä erillistä kuittausta sähköpostiin. 


AIKA  

Tiistai ja/tai torstai klo 10-11.30. 

Kesäkausi alkaa viikolla 23 ja päättyy viikolla 31. Yleisurheilukoulut kesälomailevat viikolla 26. 


PAIKKA

Idänpään kenttä. 


HINTA (8/16 KERTAA) 70 e / 110 e + seuran jäsenmaksu 25 e

Yleisurheilukoulumaksu 70 e / 110 e maksetaan seuran tilille. Maksu sisältää lisenssin, vakuutuksen, urheilukoulupaidan, osallistumisen seuran omiin kisoihin, kuljetukset ja osallistumismaksut pm-kisoihin ja ohjatun toiminnan kaksi kertaa viikossa. Lisäksi seuran jäsenmaksu 25 e maksetaan Suomisportin kautta tästä vuodesta eteenpäin, jotta seuran jäsenrekisteri saadaan ajantasalle. Tässä ohjeet: 

https://hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com/seura/liity-jaseneksi/

Huom! Jos lapsi on ollut mukana kevään toiminnassa, hänestä on jo maksettu lisenssi ja jäsenmaksu. Tällöin kesän maksu on 45e / 85e  ja se maksetaan kokonaisuudessaan tilille. Muista kuitenkin tässäkin tapauksessa luoda sporttitili ja liittää juniori seuran jäseneksi (ohjeet ylläolevassa linkissä), jollei sitä ole tehty jo alkuvuodesta 2023.

Jäseneksi tulee liittyä ja jäsenmaksu maksaa ennen urheilukoulun aloitusta! 


MAKSU

Tarmon tilille OP FI55 5680 0020 3245 68. Varmistat paikan vain maksamalla maksun ajoissa. Eräpäivä 6.6.2023. Viestiksi lapsen nimi / Yleisurheilukoulu Idänpää

Jäsenmaksu suoritetaan Suomisportissa. Kts. ohjeet yllä. 


LISÄTIETOJA

Urheilutoiminnan päällikkö

Annika Rosberg-Haavisto

p.  045 6084150

hmltarmo.rosberg@gmail.com


Facebook: https://www.facebook.com/hameenlinnantarmo Instagram: https://www.instagram.com/hameenlinnan.tarmo/?hl=fi
Nettisivut: https://hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com