Treeniryhmä 13-vuotiaat (2010 ja vanhemmat)


Yli 13-vuotiaiden Treeniryhmä jatkaa siitä, mihin yleisurheilukoulussa jäätiin. Tässä ryhmässä syvennytään tarkemmin eri lajien hienouksiin, unohtamatta tehokasta hikiliikuntaa! Ryhmä on soveltuva sekä mukavaa treeniä harrastepohjalta hakeville että juniorivalmennukseen tähtääville nuorille. Mukaan voi liittyä, vaikkei aikaisempaa yleisurheilutaustaa olisikaan. Yleisurheilun monipuolisuus tukee myös muiden lajien harrastamista. 

Ryhmää ohjaamassa Tarmon koulutetut ohjaajat. 

Ryhmä on tarkoitettu yli 13-vuotiaille (2010 ja sitä ennen syntyneille) nuorille. 

Kesän treeniteemat tulevat näkyville tämän ryhmän alavalikkoon toukokuun aikana. 


ILMOITTAUTUMINEN

Tämän sivun alavalikosta, kohdasta "ilmoittautuminen".  Ei pelkästään maksamalla. HUOM. Ryhmät täyttyvät nopeasti! 

Huomaathan, että ilmoittautuminen on vastaanotettu, kun "lähetä"-palkin painamisen jälkeen näet tekstin "Kiitos ilmoittautumisesta Tarmon kesätoimintaan".  Eli järjestelmä ei tänä vuonna lähetä erillistä kuittausta sähköpostiin. 


AIKA  

Maanantai ja keskiviikko klo 10-11.30. 

Kesäkausi alkaa viikolla 23 ja päättyy viikolla 31. Yleisurheilukoulut kesälomailevat viikolla 26. 


PAIKKA

Kaurialan kenttä. 


HINTA (16 KERTAA) 170 e + seuran jäsenmaksu 25 e

Yleisurheilukoulumaksu 170 e maksetaan seuran tilille. Maksu sisältää lisenssin, urheilukoulupaidan, osallistumisen seuran omiin kisoihin, kuljetukset ja osallistumismaksut pm-kisoihin ja ohjatun toiminnan kaksi kertaa viikossa. Lisäksi seuran jäsenmaksu 25 e maksetaan Suomisportin kautta tästä vuodesta eteenpäin, jotta seuran jäsenrekisteri saadaan ajantasalle. Tässä ohjeet: 

https://hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com/seura/liity-jaseneksi/

Huom! Jos lapsi on ollut mukana kevään toiminnassa, hänestä on jo maksettu lisenssi ja jäsenmaksu. Tällöin kesän maksu on 135 e ja se maksetaan kokonaisuudessaan tilille. Muista kuitenkin tässäkin tapauksessa luoda sporttitili ja liittää juniori seuran jäseneksi (ohjeet ylläolevassa linkissä), jollei sitä ole tehty jo alkuvuodesta 2023.

Jäseneksi tulee liittyä ja jäsenmaksu maksaa ennen urheilukoulun aloitusta! 

Huom! Kaudella 2022-2023 urheilijavakuutus sisältyy 2010 tai myöhemmin syntyneiden lisenssiin; (2009 tai aikaisemmin syntyneille) suositellaan vakuutuksen ostamista esimerkiksi Suomisportin kautta eli tarkastattehan urheilijan vakuutusturvan. 


MAKSU

Tarmon tilille OP FI55 5680 0020 3245 68. Varmistat paikan vain maksamalla maksun ajoissa. Eräpäivä 5.6.2023. Viestiksi urheilijan nimi / Treeniryhmä

Jäsenmaksu suoritetaan Suomisportissa. Kts. ohjeet yllä. 


LISÄTIETOJA

Urheilutoiminnan päällikkö

Annika Rosberg-Haavisto

p.  045 6084150

hmltarmo.rosberg@gmail.com


Facebook: https://www.facebook.com/hameenlinnantarmo Instagram: https://www.instagram.com/hameenlinnan.tarmo/?hl=fi
Nettisivut: https://hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com