Treeniryhmä 13-vuotiaat- (2009 ja vanhemmat)


Yli 13-vuotiaiden Treeniryhmä jatkaa siitä, mihin yleisurheilukoulussa jäätiin. Tässä ryhmässä syvennytään tarkemmin eri lajien hienouksiin, unohtamatta tehokasta hikiliikuntaa! Ryhmä on soveltuva sekä mukavaa treeniä harrastepohjalta hakeville että juniorivalmennukseen tähtääville nuorille. Mukaan voi liittyä, vaikkei aikaisempaa yleisurheilutaustaa olisikaan. Yleisurheilun monipuolisuus tukee myös muiden lajien harrastamista. 

Ryhmää ohjaamassa Tarmon koulutetut ohjaajat. 

Ryhmä on tarkoitettu yli 13-vuotiaille (2009 ja sitä ennen syntyneille) nuorille. 


ILMOITTAUTUMINEN

Tämän sivun alavalikosta, kohdasta "ilmoittautuminen".  Ei pelkästään maksamalla. HUOM. Ryhmät täyttyvät nopeasti! 

Huomaathan, että ilmoittautuminen on vastaanotettu, kun "lähetä"-palkin painamisen jälkeen näet tekstin "Kiitos ilmoittautumisesta Tarmon kesätoimintaan".  Eli järjestelmä ei tänä vuonna lähetä erillistä kuittausta sähköpostiin. 


AIKA  

Maanantai ja keskiviikko klo 10-11.30. 

Kesäkausi alkaa viikolla 23 ja päättyy viikolla 31. Yleisurheilukoulut kesälomailevat viikolla 26. 


PAIKKA

Kaurialan kenttä. 


HINTA (16 KERTAA) 170 e

Maksu sisältää seuran jäsenmaksun (20 euroa), lisenssin, vakuutuksen 17-vuotiaille ja nuoremmille (HUOM. lisenssiin liittyvä vakuutus vain 2009 syntyneille ja nuoremmille, joten jos haluat urheilijalle paremman lisenssivakuutuksen, se pitää itse hankkia Suomisportin kautta!), urheilukoulupaidan, osallistumisen seuran omiin kisoihin, kuljetukset ja osallistumismaksut pm-kisoihin ja ohjatun toiminnan kaksi kertaa viikossa. 

Huom! Jos olette ostaneet itse lapselle yleisurheilulisenssin tälle kaudelle, hinta on 150 e (2009 syntyneet) ja 140 e sitä vanhemmat. 


MAKSU

Tarmon tilille OP FI55 5680 0020 3245 68. Varmistat paikan vain maksamalla maksun ajoissa. Eräpäivä 6.6.2022. Viestiksi nuoren nimi / Treeniryhmä. 


LISÄTIETOJA

Urheilutoiminnan päällikkö

Annika Rosberg-Haavisto

p.  045 6084150

hmltarmo.rosberg@gmail.com


Facebook: https://www.facebook.com/hameenlinnantarmo Instagram: https://www.instagram.com/hameenlinnan.tarmo/?hl=fi
Nettisivut: https://hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com