Nuorisovalmennusryhmä NVR Kesä 2022

Nuorisovalmennusryhmässä treenaa motivoitunut joukko 15-19-sarjojen urheilijoita.

Ryhmän vastuuvalmentaja on Tuomas Kekki. Muita valmentajia ovat Irina Kulkova ja Jyrki Eriksson.

Valmentaja tiedottaa ryhmän urheiljoita ajankohtaisista asioista ryhmän whatsappin kautta.

Valmennusryhmiin ei voi ilmoittautua suoraan, vaan niihin haetaan. Valmennusryhmäläiset sitoutuvat harjoitteluun ja kilpailemiseen. Ryhmäläiset sitoutuvat edustamaan seuraa muun muassa Sisulisähuipentumassa, Seuracupeissa ja viesteissä.

Ryhmäläisten vanhemmilla on talkoovelvoite minimissään kolmiin kilpailuihin vuodessa. Ryhmässä urheilevilla on talkoovelvoite Hippokisoissa ja Kaupunkimaratonilla ja he osallistuvat vuosittain Kunniakierros-tapahtumaan.

Kesän treeniajat (oikeudet muutoksiin pidätetään)

Ma klo 18.30-20.00

Ti klo 10.00-11.30

Ke klo 11.30-13.00

To 15.30-17.00

Pe klo 10-11.30

Valmennusmaksut kuukaudessa:

2 krt / vko 63 €

3 krt / vko 70 €

4 krt / vko 79 €

5 krt / vko 90 €

Syyskuu on maksuton kuukausi

Maksu sisältää:

- Kuljetukset ja osallistumismaksut pm-kisoihin, seuracupeihin sekä seuran omiin kilpailuihin

- Valmennustoimintaa 2-5 kertaa viikossa

Maksu suoritetaan Suomisportin kautta kolme kertaa vuodessa.

Lisätietoja valmennusryhmien toiminnasta antaa urheilutoiminnan päällikkö Annika Rosberg-Haavisto p. 045 6084150 hmltarmo.rosberg@gmail.com

Ryhmässä urheilevat! Muistakaa ilmoittautua kesätreeneihin!