Firmojen TYKY-paketit 2018

Hämeenlinnan Tarmo tarjoaa yrityksille jokaisen tarpeisiin räätälöitävissä olevia TYKY ja TYHY paketteja. Laadukkaan TYKY-toiminnan lisäksi paketit ovat yritykselle oiva tapa tukea lasten ja nuorten liikkumista ja yleisurheiluharrastusta. Paketit soveltuvat myös hyvin yritysten liikuntaryhmille tai yksityisille liikunnasta innostuneille ryhmille, jotka haluavat uutta pontta ja ohjausta liikuntaharrastukseen. Myös liikuntasetelit käyvät meillä maksuvälineinä.

Laadukasta valmennusta samalla, kun tuet lasten hyvää harrastusta - mitä vielä odotat!

Ohessa valmiita paketteja, joita on mahdollista muokata tarpeiden ja toiveiden mukaan:

TYKY 1: Kesäksi kuntoon, juoksuharjoittelun ABC

Sis. 6 kontaktikertaa luentoineen, henkilökohtaiset juoksu/harjoitusohjelmat osallistujien toiveiden mukaan. Voidaan räätälöidä tarvittaessa monipuolisuusharjoittelun suuntaan.

TYKY 2: Kesäksi kuntoon, kuntotestaus ja palaute

Sis. nopeustestin ja lihaskuntotestin pakettina. Räätälöitävissä yrityksen toiveiden mukaan.

TYKY 3: Firman mestaruuskilpailut

Mukava ottelukilpailu kaikentasoisille liikkujille. Sisältää kahdet ottelutreenit, sekä seuran järjestämän miniottelun Kaurialassa tai Pullerilla.

TYKY 4: Räätälöi oma pakettisi

Luo yrityksille mahdollisuuden räätälöidä itsensä näköinen paketti yleisurheilu/juoksuharjoittelun puolelta.

Lisätietoja paketeista

Hämeenlinnan Tarmo                   hameenlinnantarmo.markkanen@gmail.com

Uutta kevät-kesä-syksy 2018!

Mitä on geokätköily? Mikä on geokätkö?

Geokätköily on maailmanlaajuinen harrastus, jossa käytetään hyväksi satelliittipaikannusta.  Jotkut taitavat kartanlukijat tosin etsivät kätköjä myös ilman paikannuslaitetta.

Geokätköilyä voi harrastaa jokainen. Geokätköily on monipuolista: voit etsiä kätköjä yksin tai ystävien kanssa, jokainen kätkö on omanlaisensa ja voit piilottaa myös itse uusia geokätköjä.

Geokätköily on myös oiva liikuntamuoto (mikäli niin itse haluat) ja voit itse valita liikkumisen määrän. Kätköjä sijaitsee niin kaupungissa kuin retkeilyalueilla, normaaleita tienvarsi- ja maastokätköjä unohtamatta.

Geokätköilijä piilottaa rasian, jossa on lokikirja, kätkötiedote, kynä ja mahdollisesti jotain mukavaa vaihtotavaraa. Hän määrittää piilon sijainnin satelliittipaikantimella ja julkaisee internetissä kätkön koordinaatit sekä muita vihjeitä. Kätköjen kuvaukset ovat geokätköilyn kansainvälisellä sivulla http://www.geocaching.com. Muut harrastajat voivat sitten etsiä kätkön.

Monipuolinen harrastus – jokaiselle löytyy haasteita helposta melkein mahdottomaan.

Ulkoilua
Retkeilyä
Aarteenetsintää
Moderni suunnistusmuoto
Ekstremeä
Välineurheilua
Kilpailua
Ihmisiin tutustumista
Oman kätkön tekoa

Vetäjän johdolla lähdemme heti ulkoilureitille etsimään geokätköjä. Parin tunnin kierroksella saa hyvän tuntuman, mitä harrastus on käytännössä ja kierroksen jälkeen ovat perusasiat hallinnassa.

Tiedustelut: Erkki Yrjölä, 050-5270084, erkki.yrjola@pp.inet.fi