TARMON SM-viestijoukkueet PÄIVITETTY

29.6.2017

SM-viestit juostaan Tampereella 8. - 9.7 Ratinan Stadionilla. Ohessa Tarmon joukkueisiin nimettyjä juoksijoita ja ohjeistusta

 

Jokaiseen joukkueeseen on nimetty juoksijoita enemmän kuin lopulta tarvitaan, koska on otettava huomioon mahdolliset peruutukset/loukkaantumiset jne. Kaikki juoksijat on kuitenkin nimettävä etukäteen eli paikkausta ei voi enää tapahtua ilmoittautumisajan umpeuduttua, ilm.aika loppuu 30.6.2017.

Koska eri joukkueiden alkueräjuoksut ovat hyvin eri aikaan, niin paikalle siirrytään toivottavasti yhteiskyydeillä. Kyydityksestä maksetaan 0,20 euron kilometrikorvaus kunhan kyydissä on vähintään kaksi kilpailijaa/auto. ( Kilometrikorvauslomake löytyy Tarmon nettisivuilta ja se toimitetaan Kirsi-Marjalle maksatusta varten.)

Kilpailijat tarvitsevat Tarmon kisa-asun SM-viestejä varten. Kilpailuohjeet ovat tarkat SM-kisoissa ja calling-aikoja ( kokoontumisaika ennen starttia) pitää noudattaa ehdottomasti, muuten ei pääse kilpailemaan. Tampereen Pyrinnön sivuilla on kisasivut, joilla on tarkat ohjeet kaikkeen kisatoimintaan kilpailijoille.

Tarmo maksaa tietenkin joukkueiden kilpailumaksut ja hankkii etukäteen ruokalippuja kilpailijoille. Ruokalippuja saa kisapaikalla Kirsi-Marjalta. 

Tarmon joukkueet:

M 4 x 100m: Aaro Forss, Sampo Kiviharju, Niko Nyman, Arttu Seppänen, Erkka Seppänen, Henrico Harnoster

 

N19 4 x 100m: Reetta Juurakko, Iida Lehtonen, Jonna Härkönen, Nea Laine, Erika Ahvenharju, Jenni Rämö

N19 4 x 400m: Reetta, Iida, Jonna, Nea, Enni, Jenni

 

P15  4 x 100m: Eino Vuori, Joonatan Veijola, Arvi Väre, Ukko Korhonen, Valtteri Kalanti

P15 4 x 80m aj: Eino, Joonatan, Arvi, Ukko, Valtteri

P15 4 x 800m: Eino, Joonatan, Arvi, Ukko, Valtteri

 

T15 4 x 100m: Enni Saarinen, Erika Välkkynen, Aino Ojaniemi, Julia Tienhaara, Moona Mäkelä, Vilma Toivonen

T15 4 x 80m aj: Enni Saarinen, Erika Välkkynen, Julia Tienhaara, Vilma Toivonen, Aino Ojaniemi, Moona Mäkelä

T15 4 x 800m: Suvi Rantala, Aino Ojaniemi, Iida Salonen, Ida-Sofia Simola, Erika Välkkynen

Kaikkien juoksijoiden ja mukaan tulevien vanhempien/huoltajien kannattaa käydä tarkasti tutkimassa Pyrinnön SM-kisasivut. Tärkeää on huomioida että SM-kisoissa lajien varmistukset tehdään jo 1,5 tuntia ennen lajin alkua eli paikalla tulee olla vähintään kaksi tuntia ennen starttia. Juoksujärjestyksiä ei voi enää varmistuksen jälkeen vaihtaa eli ennen varmistuksia on esim. tarkasti mietittävä aitaviestien osuudet tuulien suhteen.

Lisäksi ennen juoksuja on calling-teltalle kokoontumien joukkueittain, josta ei saa myöhästyä. Calling-teltassa tarkastetaan kisa-asut.

Lisätietoja Kirsi-Marja Koskela 045-179 6870 tai Ari Markkanen 045-608 4150