Nuorisopäällikkö Ville uusiin koitoksiin

7.2.2017

Nuorisopäällikkö Villellä on tänään tiistaina 7.2 viimeinen työpäivä Tarmossa, jonkä jälkeen hän siirtyy uusiin haasteisiin yleisurheilun parissa.

Ville on pitkäaikainen Tarmolainen, ensin urheilijana, jonka lukuisat Tarmon ennätykset ovat vieläkin rikkomatta. Nähtäväksi jää, saadaanko niitä koskaan rikottua
Urheilu-uran jälkeen

Ville on kunnostautunut arvostettuna seuratyöntekijänä, valmentajana sekä seura-aktiivina. Ville on työskennellyt Tarmossa vuodesta 2010 lähtien ja Villen mukana ollessa Tarmo on kasvanut exponentiaalisesti jo yli 500 harrastajan seuraksi. Menestystä varsinkin nuorissa on tullut hienosti, siitä osoituksena pääsy jo useana vuonna peräkkäin Vattenfall seuracupin finaaliin!

Villen lähtö jättää seuraamme suuret saappaat täytettäväksi, mutta perustukset ovat vankat ja suunta ylöspäin.

Nöyrät kiitokset Villelle hienosta työstä rakkaan seuramme eteen. Tiedän puhuvani kaikkien Tarmolaisten puolesta toivottamalla Villelle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin!

-Late