Potkua kesään Portugalista!

8.4.2015

Rantatreenillä pölyt pois kropasta ja päästä.
Rantatreenillä pölyt pois kropasta ja päästä.
Matkalla palautumaan illan kylmähoitoon mereen.
Matkalla palautumaan illan kylmähoitoon mereen.
Nuoriso viettämässä sarjapalautusta vetojen välissä.
Nuoriso viettämässä sarjapalautusta vetojen välissä.

Tarmon kiven kova Nuorisovalmennusryhmä leireilee parhaillaan Portugalin Quarteirassa. Paikka on suurelle osalle tuttu jo viime vuodelta, jolloin NVR treenaili samoissa maisemissa. Mukaan tänä vuonna lähti 12 nuorta, 1 valmentaja, 1 huoltaja ja huikea maskotti. Seurueemme pääjoukko saapui Portugaliin perjantaina 3.4. ja huoltojoukot päivän myöhemmin. Pari viikkoa keskitytään kehittymiseen täällä, jonka jälkeen palaamme Suomeen toivoen, että voisimme jatkaa ulkotreenejä Kaurialassa.

Treenit ovat lähteneet hyvin käyntiin. Perjantai otettiin rauhassa ja palauduttiin matkustuksesta ja asetuttiin taloksi. Lauantaina karisteltiin kropasta kotimaan pölyjä rantatreenissä. Ohjelmassa oli kaikenlaista hauskaa ja osittain rankkaakin möyrimistä pehmeässä hiekassa. Sunnuntaina sitten startattiin treenit kunnolla käyntiin. Kolmeen päivään tankattu 5 kunnon treeniä, 2 aamulenkkiä ja yksi lihashuoltoharjoitus. Huomenna keskiviikkona sitten on edessä ansaittu palauttava päivä. Luvassa on yksi treeni, joka sisältää lenkkiä, keskikroppaa ja venyttelyä. Päivän palauttavuudesta ei ole tyttöjen kohdalla vielä takuita, sillä suunnitelmissa heillä on shoppailua eli 5 tuntia vaatteiden perässä juoksentelua. Ainakin pääkoppa saa lepoa! ;)

Treeniasenne nuorisolla on ollut erinomainen tähän mennessä ja tunteja on kertynyt huomaamatta pankkiin melko hyvin. Myös huolto on ollut mahtavaa ja treeneistä tullessa olemme saaneet kävellä suoraan herkkupatojen ääreen. Samanlaisella meiningillä kun painetaan eteenpäin, niin kehitystä ei voi estää! :)