Varainhankintasopimus DNA Kaupan kanssa

23.12.2014

Olemme tehneet varainhankintasopimuksen DNA Kaupan kanssa. Tämä on hyvä tilaisuus juuri sinulle ja tuttavillesi tukea seuratoimintaa ja nuorisourheilua.

Mikäli siirrätte liittymänne DNA:lle tai avaatte uuden DNA liittymän, niin seuramme saa siitä 30e/liittymä palkkiota! Tuki koskee kaikkia puhelin- ja nettiliittymiä!

Tehkää liittymäavaukset Hämeenlinnan Prisma-keskuksessa sijaitsevassa DNA Kaupassa. Liittymää avatessanne mainitkaa tiskillä seurasopimuksesta ja mainitkaa Hämeenlinnan Tarmo, niin saamme korvauksen seurallemme. Palkkiot maksetaan sekä uusista, että toiselta operaattorilta siirrettävistä liittymistä.

Siirtäkää siis omat liittymänne DNA:lle ja jakakaa tietoa ahkerasti eteenpäin kaikille sukulaisille ja ystäville! Sosiaalinen media on myös hyvä paikka jakaa infoa. Tukeminen ei siis vaadi seuran jäsenyyttä vaan kaikki voivat tukea seuraamme. Tarmon mainitseminen tiskillä riittää!

Sopimus koskee siis ainoastaan Hämeenlinnan Prisma-keskuksen DNA Kaupassa avattuja liittymiä

Liitteestä voit lukea lisää aiheesta.

Kaikki mukaan talkoisiin!

Liitteet