Organisaatiossa muutoksia

18.9.2014

Ville Vepsä, Miikka Kelo, Lauri Väliö

Miikka Kelo valmennuspäälliköksi!

Seurassamme tapahtuu pieniä muutoksia ja uutta voimaa on saatu 1.10 aloittavasta Miikka Kelosta! Miikka on yleisurheilun monitaituri ja omaa reilun kokemuksen myös maajoukkueesta, niin urheilijana kuin huoltajana. Miikkan esittely ilmestyy nettisivuille ja faceen pian!

Miikkan tulon myötä myös vastuu-alueet kokevat muutoksen. Miikka, Ville ja Lauri toimivat yhdessä ohjaajien rekrytoimisessa, kouluttamisessa, mutta vastuualueet on uudelleenjaettu seuraavasti.

Miikka tulee työssään vastaamaan valmennuksesta, niin juniori- kuin nuorisovalmennuksesta. Valmentamisesta ja sen suunnittelusta, uusien valmentajien rekrytoimisesta, lajitoiminnan kehittämisestä sekä valmennuksen organisoinnista.

Ville Vepsä aloittaa urheilukoulujen rehtorina, vastuualueenaan 7-16-vuotiaiden urheilukoulutoiminta ja sen kehittäminen.

Lauri Väliö jatkaa seurassamme vastuualueenaan liikuntaleikkikoulut sekä aikuisten harrasteurheilu ja niiden kehittäminen.

Vastuualueiden mukaiset yhteystiedot päivittyvät seuramme nettisivuille ja faceen kuluvan kuukauden aikana.