Tarmon kesäteatterinäytös

18.6.2010


Tarmo myy lippuja 30.7 näytökseen

Hämeenlinnan Tarmon Yleisurheilujaosto myy taas:

 

 

KESÄTEATTERILIPPUJA

 

Tämän vuoden teatterikappale on ”Albatrossi ja Heiskanen”. 

 

Hämeenlinnan kesäteatteri esittää 16 vuoden takaisen menestysnäytelmän Albatrossi ja Heiskanen, joka perustuu Juha Vainion lauluihin. Janatuisen baarin kesäisellä terassilla juhlitaan Kaihomielen 50-vuotissyntymäpäivää. Junnu Vainion lauluista tutut ihmiset ovat kerääntyneet kunnioittamaan päivänsankaria. 

 

Näytelmän käsikirjoitus on Jukka Virtasen. Ohjaajana toimii Martti Töttölä. Musiikista vastaa kapellimestari Tuomas Saari. Rooleissa nähdään Aleksi Aromaa, Mika Kujala, Saara Lehtonen, Kalle Pylvänäinen, Riitta Salminen ja Sinikka Salminen. 
 

Nyt sinulla on mainio tilaisuus hankkia liput ennakkoon ja edullisemmin Tarmon kautta. Myymme lippuja perjantain 30.7. kello 19.00 näytökseen. Lipun hinta on 17 euroa.
Jokaisesta lipusta menee Tarmon juniorityön hyväksi 6 euroa. Normaalisti liput maksavat 20 euroa/ kappale eli kauttamme voit hankkia liput todella edullisesti!
Voit ostaa lippuja itsellesi tai lahjaksi tai tiedätkö kenties jonkin yrityksen, joka voisi ostaa useammankin lipun? Ota yhteyttä, niin varaamme sinulle liput. Samalla tuet nuorten urheilua

 

Varsinaiset liput saadaan toukokuussa, kun ne saapuvat painosta. Silloin myös suoritetaan maksu varatuista lipuista. Vielä kaikki eivät tiedä kesän aikatauluista, joten yhteyttä voi ottaa sen mukaan, kun kesän aikataulusi varmistuu. 

 

Kesäteatteriterveisin, jaoston puolesta

 

Tiina Suokas                              Kirsi-Marja Koskela

040-8426226                              040-7370588

                                                   kirsi-marja.koskela@koulut.riihimaki.fi