Tarmon junioritoiminta lähtee lomille huomenna torstaina ja toimintaan palataan jälleen ensi vuoden puolella. Ensi kauden ohjelmat Tarmon netistä. Seuraväen puolesta oikein mukavaa ja liikunnallista joulunaikaa kaikille Tarmolaisille.
Ja Hämäläisen Jaakko tuuraa 5.12.2011-4.1.2012!
Tarmon yleisurheilujaoston talvileiri järjestetään Vierumäen Urheiluopiston mahtavissa olosuhteissa ensi vuoden tammikuussa. Sitovat ilmoittautumiset nettilomakkeella perjantaihin 25.11 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, toimithan siis pian! Leiri on tarkoitettu Tarmon toiminnassa oleville 2002 ja sitä ennen syntyneille junioreille. Majoitus tapahtuu 2-3 hengen huoneissa ja leiriohjelmassa on paljon urheilua sekä mukavaa yhdessäoloa kavereiden kanssa!
Suomen Urheiluliitto on valinnut Hämeenlinnan Tarmon vuoden 2011 harrastajamäärän kasvattajaseuraksi. Tunnustus on seurausta voimakkaasta juniortyön kehittämisestä. Lisäksi Hämeen piirin palkitsemistilaisuudessa palkittiin seurastamme Nea Hyvärinen piirin sisulisätyttönä, Vilma Lahti ja Ville Koskela Suomen mestareina ja Ville lisäksi arvokisaedustuksestaan nuorten Suomi-Ruotsi-maaottelussa.
Tarmon kauden 2011-2012 kilpailut startattiin maanantaina 28.11 Pullerihallin urheilupyhätössä. Kisoissa nähtiin laaja osanottajakaarti Tarmolaisia ja ilmassa oli hienon urheilujuhlan tuntua. Osanottajia ensimmäinen hallikilpailu keräsi noin kahdeksankymmentä.
Voit tutustua monipuolisen yleisurheilujaostomme toimintaan sivujen harjoitusryhmät osiossa.
Tarmon yleisurheilujaoston menestyksekäs ja toiminnallinen kausi 2011 sai arvoisensa päätöksen seuraväen kokoonnuttua perinteisesti juhlimaan nuorten urheilijoidemme menestystä Hämeen Suojaan. Tarmo saavutti kuluneen kauden aikana 9 SM-tason mitalia, kasvatti harrastajamäärää yli 150 juniorilla sekä nousi seuraluokittelussa sijalta 55. sijalle 25. Seuran johto haluaa kiittää kaikkia seuratoimijoita, aktiivisia vanhempia sekä valmentajia tämän kaiken mahdollistamisesta.
Kerälän Johannes vetää heittotreenejä tämän vuoden puolella joka keskiviikko klo 18.30 Pullerihallilla. Heittoharkkoihin ovat tervetulleita heittämisestä kiinnostuneet juniorivalmennettavat sekä yli 10-vuotiaat yleisurheilukoululaiset.
Iida Lehtonen nappasi kauden tarmolaisavauksessa vakuuttavan tuplavoiton 150m + 600m. 150 metrillä viime vuonna juostu halliennätys lohkesi 1,50 sekuntia aikaan 21,71, 600 metrillä puolestaan Iidan mukaan "hölkkäiltiin" ja aika painui 1.55. Joonatan puolestaa nappasi tuplavoiton lajeista 150m + korkeus. Korkeudessa ylittyi uusi oma ennätys 126 ja 150m kulki Tarmon kaikkien aikojen kovimpaan aikaan tässä ikäluokassa, 23,69. Onnittelut! Yli kolmensadan juniorin Nike-hallit kilpailtiin perinteisesti Lahden Ahkeran järjestäminä Pajulahden uudessa urheiluhallissa.
Tunturi J8F - taittuva kätevä malli