Viikonloppuna kilpailtavista veteraanien SM-kilpailuista useita mitaleja Tarmolaisille! Hanna Laurila N75 sekä Unto Mattson M80 nappasivat peräti 3 mitalisijaa kumpikin! Viikonlopun totaalinen mitalisaalis näin ollen 5+1+4.
Tampereella kilpaillaan tämän viikonlopun aikana hallikauden suurin nuorten kilpailutapahtuma. Lähes 1300 junioria mukaansa temmanut tapahtuma piti lauantaina sisällään hienon tarmolaispanoksen. Saaliina 3 mitalia, 3 pistesijaa sekä 4 seuraennätystä! Kuvassa Lehtosen Iida (T12 60m, 2. 8,68. Sunnuntaina meno jatkui villinä, kun Tarmolaiset nappasivat vielä 4 mitalia kaulaan, ja tämän lisäksi 4 pistesijaa. Omia ennätyksiä nähtiin hurja määrä!
Tarmon junioritoiminta palaa normaaliin aikatauluun tällä viikolla!
P10-sarjan Joonatan Veijola kohenteli Tarmon seuraennätystä lukemiin 133 Helsyn avoimissa hallikisoissa sunnuntaina. Tuloksella irtosi samalla komea kilpailun voitto! Pituutta Joonatan loikkasi 403 ja 60m kulki aikaan 9,5.
Neljä lajia, neljä kappaletta kauden parhaita, kaksi mitalia. Ei paha!
Yleisurheilukoulutn (7-13-vuotiaat) sekä liikuntaleikkikoulu lomailevat viikon 9. Toiminta jatkuu jälleen maanantaina 5.3 normaaliaikataulujen mukaisesti. Maratonkoulu, juniorivalmennus sekä nuorisovalmennus treenaavat normaalisti myös hiihtoloman ajan.
Kesän urheilutoimintaan on vielä reilusti aikaa, mutta voit varmistaa osallistumisesti jo nyt! Lisätietoja vasemmassa palkissa.
Tampere Junior Indoor Games kilpaillaan 10-11.3 Tampereen Pirkkahallissa.
Tarmon joukkue Kuortaneella 25-26.2 järjestettäviin SM-halleihin
Kerälän Johanneksen heittotreenit jatkuvat jälleen keskiviikkona 29.2 kello 18.30. Kaikki heittämisestä kiinnostuneet juniorit tervetuloa Pullerille paiskomaan!