3-4-vuotiaita naperoita mahtuu vielä mukaan kesätoimintaan. Lisätietoja ja ilmoittautuminen etusivun vasemmasta palkista!
Lehtosen Iida ja Prittisen Sanni kävivät voittamassa Ojoisten koululle koululiikuntaliiton joukkuesuomenmestaruuden Vierumäellä 24.5. Tyttöjen henkilökohtaiset sijoitukset kilpailussa olivat seitsemäs ja viidestoista. Onnittelut tytöille!
Pm- maantiejuoksut juostiin Forssassa 20.5. Tarmolaisilla oli kolmen juoksijan edustus N17 sarjassa.
Pinja Karhunen paiskoi kiekkoa 43,46 Espoon kevätheitoissa 19.5. Tulos on uusi seura- ja piiriennätys. Pinja heittää 750 gramman kiekkoa 14-vuotiaiden sarjassa ja tulokset lupailevatkin komeaa debyyttiä nuorten SM-kisoja ajatellen.
Helatorstaina juostiin Hämsyn Pm-sisulisämaastot Lempäälässä. Mukanaan tarmolaiset toivat 2 hopeaa sekä 4 pronssia. Ohessa mitalistit:
Kesän ohjaajille suunnattu ohjaajakoulutus järjestetään Kaurialassa keskiviikkona 30.5 kello 17 alkaen. Be there or be square! 8)
Tarmon seura-asut ovat saapuneet, lukuunottamatta junnukokojen (alle 164) kisapaitoja.
Kevään kisoja! (23.4.2012)
Pullerihallilla järjestetään yu-koulutusta vanhemmille ja seuratoimijoille keskiviikkona 18.4 kello 17-21. Koulutettavilla on tuolloin "etuajo-oikeus" suorituspaikoilla.
Voit kuitenkin tiedustella haja- ja peruutuspaikkoja suoraan Villeltä (045-2045871 tai vepsvill@lpt.fi)