Rentouttavaa juhannusta kaikille ja perjantaina 22.6 klo 19.00 alkaen Yle-Teemalta tulee "Juhannusjuna"-lähetys, jossa ovat mukana tarmolaiset Tuula ja Erkki Yrjölä. Lähetys on suora ja Tuula ja Erkki polkevat läpi koko yön kuntopyörää eli käy vilkaisemassa miten he pärjäävät!
Yksi B-paketti lauantai- ja sunnuntaipäiville myynnissä hintaan 80 euroa (alkuperäishinta 92 euroa). Ja yksi D-paketti myös samoille päiville myynnissä samaan hintaan( alkuperäishinta yli 100 euroa).Tiedustelut Kirsi-Marja K. 040-7370588
Vattenfall- seuracupin ensimmäinen osa kilpailtiin Nokialla 12.6. Hämeenlinnaan raahattiin ennennäkemätön määrä arvometallia, tukku omia ennätyksiä, sekä Suomen kärkitulos ja Tarmon ennätys! Sanni paineli T12 aidoissa tuloksen 10,17! (Sanni myhäilee kuvassa) Ensimmäisen osakilpailun tarkemmat pistesaaliit myöhemmin Tilastopajan sivuilla.
Nokialla kisaillaan Vattenfall-seuracupin ensimmäinen osakilpailu tiistaina 12.6 klo 18.00 alkaen. Kisabussi starttaa kello 15.45 Matin Saunalta. Ilmoitathan nuorisovalmennuspäällikkö Villelle välittömästi, mikäli olet estynyt edustamaan seuraa/ tulet kisailemaan omalla kyydillä.
Sisulisäviestit juostiin Kangasalla 9.6. Tarmo oli 19 joukkueen voimin liikenteessä ja hienoja sijoituksia saatiin. Parasta kilpailussa oli hyvä yhteishenki sekä tietysti junnujen onnistumiset. Ohessa päivän mitalistit, täydelliset tulokset myöhemmin.
Alustavat joukkueet löytyvät alta. Kts tarkempi info meilistä. Ilmoitathan Villelle mahdollisimman pian, mikäli et pääse osallistumaan. Muokataan kvartetteja sen mukaan! Bussi kisoihin lähtee 9.6 kello 09.00 perinteisesti Matin Saunalta. Ilmoitathan myös, mikäli tulet paikalle omalla kyydillä.
Tarmon kisabussin aikataulut; kaikki liput on nyt lunastettu
Karhusen Pinja paiskoi tänään Urjalassa T14 limppua (750g) lukemille 45,98m. Uusi piirinennätys syntyi vakuuttavan alkukauden jälkeen. Onnittelut!
Renkon kirkonseudun yu-koulu peruttu tältä keväältä. Tervetuloa kanta-Hämeenlinnan toimintaan.