Hauholla ei pidetä tänä kesänä yleisurheilukoulua liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
Ensimmäisen päivän antina oli Tarmolaisille 12 mitalia. Päivän näyttävimmästä tarmolaissuorituksesta vastasi Noora aitomalla 0,04 sekunnin päähän Kalevan Kisojen tulosrajasta. Myös Harrin satasen veto hetki 400m juoksun jälkeen oli kovaa valuuttaa! Toisena päivänä mitalinsyrjään pääsivät kiinni Jutta, Noora, Siiri sekä Vilma!
Tarmon N19 aitaviestijoukkue vaihtoi sarjaa, mutta tulostahti pysyi samana. SM-hopeaa upealla juoksulla! Joukkueen aika oli 58,73 ja sitä rakentelemassa olivat Siiri Ijäs, Vilma Lahti, Jutta Ylitalo sekä Noora Kauranen. M19- joukkue saavutti kuudennen sijan aitaviestissä. P15 ja T15- joukkueet juoksivat erittäin hyvällä asenteella ja tulevina vuosina Tarmosta on jälleen kasvamassa uusia, kovia viestikvartetteja.
Täydelliset tulokset kilpailuista valmistuvat lähipäivinä, mutta sanomattakin on selvää että tarmolaisrintamalla menee vahvasti. Tämän vuoden kirkkaimpana kruununa Iidan ja Sannin kaksoisvoitto T12-sarjassa, sekä lukuisat uudet omat ennätykset. (Iida ja Sanni kuvissa)
Ville tavoittaa jatkossa sähköpostitse osoitteesta:
Rentouttavaa juhannusta kaikille ja perjantaina 22.6 klo 19.00 alkaen Yle-Teemalta tulee "Juhannusjuna"-lähetys, jossa ovat mukana tarmolaiset Tuula ja Erkki Yrjölä. Lähetys on suora ja Tuula ja Erkki polkevat läpi koko yön kuntopyörää eli käy vilkaisemassa miten he pärjäävät!
Yksi B-paketti lauantai- ja sunnuntaipäiville myynnissä hintaan 80 euroa (alkuperäishinta 92 euroa). Ja yksi D-paketti myös samoille päiville myynnissä samaan hintaan( alkuperäishinta yli 100 euroa).Tiedustelut Kirsi-Marja K. 040-7370588
Vattenfall- seuracupin ensimmäinen osa kilpailtiin Nokialla 12.6. Hämeenlinnaan raahattiin ennennäkemätön määrä arvometallia, tukku omia ennätyksiä, sekä Suomen kärkitulos ja Tarmon ennätys! Sanni paineli T12 aidoissa tuloksen 10,17! (Sanni myhäilee kuvassa) Ensimmäisen osakilpailun tarkemmat pistesaaliit myöhemmin Tilastopajan sivuilla.
Nokialla kisaillaan Vattenfall-seuracupin ensimmäinen osakilpailu tiistaina 12.6 klo 18.00 alkaen. Kisabussi starttaa kello 15.45 Matin Saunalta. Ilmoitathan nuorisovalmennuspäällikkö Villelle välittömästi, mikäli olet estynyt edustamaan seuraa/ tulet kisailemaan omalla kyydillä.
Sisulisäviestit juostiin Kangasalla 9.6. Tarmo oli 19 joukkueen voimin liikenteessä ja hienoja sijoituksia saatiin. Parasta kilpailussa oli hyvä yhteishenki sekä tietysti junnujen onnistumiset. Ohessa päivän mitalistit, täydelliset tulokset myöhemmin.