Tarmon aikuisurheilijoille on perustettu oma Facebook-ryhmä nimella Reeniryhmä(Tarmon aikuiset). Ryhmän sivuilla esim. kerrotaan milloin porukkaa on menossa kentälle/Pullerille harjoittelemaan eli sitten on helppoa liittyä mukaan reeneihin. Sivustoa ylläpitää Katriina Jokinen ja häneen saa yhteyden tietysti Facebookin kautta liittymällä ryhmään tai sähköpostitse jkatriina@hotmail.com
Tarmon yleisurheilujaosto juhlisti seuran 110-vuotista taivalta Kaurialan stadionilla järjestetyllä Juhlakilpailulla.
Vattenfall-seuracupin toinen osakilpailu kilpaillaan Lempäälässä 10.8. Kisaan on seuran puolesta bussikuljetus. Seuramme on tällä hetkellä kansallisessa luokittelussa sijalla 6, joten tämä kilpailu saattaa avata ovet Vattenfall-finaaliin Imatralle! Viestiharjoituksia järjestetään ryhmäharjoitusten yhteydessä ensi viikolla. Joukkue on alustava, ja muutoksia saattaa tulla vielä ensi viikolla, lähtökohtaisesti kuitenkin näin:
Ryhmät löytyvät etusivun vasemmalta palstalta!
Pm-sisulisähuipentuma kilpaillaan 3-4.8 Tampereen Ratinassa. Tarmolaisia nähdään tapahtumassa lähes 60.
Kaupunkimaratonilta jäi jonkin verran tossuja, jotka voimme myydä 18 euron hinnalla viikkokisojen yhteydessä. Kokoja 37-46 jäljellä eli siitä itselle tai lahjaksi edulliset muotitossut!
28. Kaupunkimaraton juostiin eilen 13.7.2013
Viestijuoksun SM-kisat käytiin 6.-7.7 Joensuussa