Tarmon nuoriso kilpaili viikonloppuna Orimattilan kentällä SM-mitaleista. Kokonaisilme oli myönteinen ja mitaleitakin tuli. Tästä on hyvä jatkaa kohti isompia arvokisoja
Perinteinen seuraottelu Hämeenlinnan Tarmon ja Riihimäen Kiskon välillä kilpaillaan Kaurialassa maanantaina 2.9 klo 17.30 alkaen. Tulethan hyvissä ajoin verryttelemään! PS: Ilmoitathan Villelle (vepsaville@gmail.com) , mikäli ET pääse osallistumaan!
Tarmon aikuisurheilijoille on perustettu oma Facebook-ryhmä nimella Reeniryhmä(Tarmon aikuiset). Ryhmän sivuilla esim. kerrotaan milloin porukkaa on menossa kentälle/Pullerille harjoittelemaan eli sitten on helppoa liittyä mukaan reeneihin. Sivustoa ylläpitää Katriina Jokinen ja häneen saa yhteyden tietysti Facebookin kautta liittymällä ryhmään tai sähköpostitse jkatriina@hotmail.com
Tarmon yleisurheilujaosto juhlisti seuran 110-vuotista taivalta Kaurialan stadionilla järjestetyllä Juhlakilpailulla.
Vattenfall-seuracupin toinen osakilpailu kilpaillaan Lempäälässä 10.8. Kisaan on seuran puolesta bussikuljetus. Seuramme on tällä hetkellä kansallisessa luokittelussa sijalla 6, joten tämä kilpailu saattaa avata ovet Vattenfall-finaaliin Imatralle! Viestiharjoituksia järjestetään ryhmäharjoitusten yhteydessä ensi viikolla. Joukkue on alustava, ja muutoksia saattaa tulla vielä ensi viikolla, lähtökohtaisesti kuitenkin näin: