Ohjeet SM-kisailmoittautumisiin linkistä "VALMENNUS". Tutki tarkkaan ja muista olla ajoissa liikkeellä. Tänä vuonna uutta: ilmoittautumisen yhteydessä joissakin kisoissa maksu samalla, tutki miten silloin menetellään!
Hämsyn perinteinen halliseuraottelu järjestetään Tampereen Pirkkahallissa lauantaina 17.1 klo 15.00 alkaen. Tarmo järjestää tapahtumaan bussikuljetuksen. Toivomme kaikkien joukkueeseen valituiden lähtevän edustamaan seuraa innolla! Mikäli jokin este kuitenkin ilmaantuu, ilmoitathan siitä Villelle pe 9.1 mennessä (vepsaville@gmail.com)
Tarmon perinteinen talvileiri järjestettiin kuudetta kertaa Vierumäen urheiluopistolla 9-11.1.
1.1.2015 alkaen Tarmossa työskentelee kaksi täyspäiväistä työntekijää Ville Vepsän palatessa Nuorisopäälliköksi.